Säg aldrig att den rätta lämna dig, för den rätta skulle aldrig lämna dej.

Så jävla klockren'!

Efter att varit hemma hos Andrina drog jag, MAria och hon ut, lite runt här i ronna faktist..
Kom hem vid 8, och nu sitter jag framför datorn och ska kolla på jerseyshore :)'

Förrästen har tänkt på att läga lösen på bloggen, så att bara jag kan blogga för mig sj, typ mer som en "dagbok" Om man ska kalla det så... Men vad tycker ni ?


MITT HJÄRTA! VAD SKULLA JAG GÖRA UTEN DEJ'?!!

Hemma hos kärring min

Sitter nu hemma hos Andrina, pumpar musik medans hon diskar hihi ;)


Lyssna o njut! Ni ångrar inte!

29 september 2011

Hej alla söta! Kom precis hem från skolan, har ätit taco till mat idag! 'Men nu ska jag dra hem till Andrina och sen får vi se vad vi gör, blir säkert att gå ut med tjejerna!


Söta, vi vet. -.-

Rösberga och sen stan..

Hej! Var ju o jobbade som sagt.. Från 3 till 5 och sen drog jag hem och åt tills Andrina ringde och frång om jag ville till stan, och självklart ville jag det. Så jag och hon åkte.. Köpte en stor o skön halsduk, jätte fin..Nöjd! Och och så kom jag nyligen hem, ska ta o plugga till engelska glosorna och sen måla naglarna..
Men vi hörs imorn.. Puss!



BÄBIIIIIS!! DÖÖÖRRR, älskar dej godossschhh! :*

Rösberga fritidsgård

 Halåååå där! Kom hem från skolan för en liten liten stund sen.. Ska hitta nått att äta nu och sen drar jag till fritids för att jobba.. Det är så att jag är med i tjejgruppen (om ni undra). Amen ska dra nu vid 3, jobbar med Liza och Talar så det ska bli kul! :D När vi har jobbat klart, så kommer vi kanske gå ut, men vi får se..
Bloggar mer när jag är hemma, puss..


BBEBIISAR!! Mina luffare här <3
Andrena och Talar AHAHAH


De va nånting där som drog i mig, ett smile & några ord och jag dog för dig!♥



Hallå där! Gick hem till Andrina en stud, och så kom jag precis hem.. Ska kolla på tv en stund och sen får man hoppas på en bra dag imorn! Är jätte trött, varför vet jag inte men ska försöka sova tidigt idag..
Amen det var allt.. Puuss

Hemma efter att ha handlat med familjen

Hej alla! Varit i skolan, slutade vid 3 då pappa kom och hämta mig och sen åkte vi för att hämta mamma från jobbet.. Och sedan till stan, Köpte ett par uggs och en ny parfym.. Och därefter för att stor handla. Kom precis hem.. Och vet inte vad jag ska göra idag! Så får se vad som händer, men tror att jag ska vara hemma.
Men vi ses sen.. Pussss

Förrästeeeeen har laddat ner bilderna från bröllopet, så om ni har lust o kolla gå ner lite där rubriken är "Gårdagen och idag" Wihoooooooooooo -.-

Hemma från skolan

Hej bloggen! Nu är jag hemma från skolan hade skolfoto. Vet inte om jag blev misslyckad men ja iaf, nu sitter jag här i köket med Andrina. Vi ska snart hämta hennes syster från dagis sen ska jag och kanske andrina ut med tjejerna, talar, liza, och (vet inte vilka mer som kommer/andrina).
Hihi, bloggar mer senare och det kommer komma bilder då också.
puss

Hemma

Ja nu är jag hemma efter att varit hos Andrina..
Vi kolla inte på filmen, så vi snackade lite, men nu är jag hemma och ska platta håret och sen kolla vad jag ska ha på mig.. Har fotografering imorn! Haha, vet inte om jag är glad eller ledsen! Men ja, ska sitta lite vid datorn nu och sen platta!
Hörs imorn!


Jag o mariam i skolan!
KNAAAAAAAS

Scream!

Hej alla! Varit i skolan idag, och sen drog jag hem till mig med Andrina, duschade, åt aprach och sen drog vi till andrina, och nu så sitter jag här! Jag, Andrina, Maria och Amanda.. Vi ska kolla på filmen screm nu!
När jag är hemma bloggar jag ;)

Gårdagen & idag

Hej sötnötar, Igår gick jag ju till bröllop som sagt. Hade skit kul! Dansade en hel del och åt mycket godsaker! Kom hem 4 och la mig halv 5...

Vaknade precis och ska nu duscha bort allt sprej från mitt hår.. Och sen vid 3 ska vi till "Sabahie"
Bara jag visste vad det är skulle jag berätta det, men jag vet inte riktigt..
Det är typ en "Efterfest" för att de har haft bröllöp.. Något sånt!

Men iaf, det ska jag göra idag.. Vet inte när jag kommer hem, men nu måste jag in i duschen och sen äta nånot.
Bilder kommer men jag hinner inte ladda ner dom nu..
Puss!


Bilder från bröllopet:


Sådär såg man ut på bröllopet.






Sötisar!







Wedding

Godmorgon sötisar! Vaknade tidigt idag och gick in o duscha och nu sitter jag o bombar musik! Haha liv..

Idag ska jag på bröllop! Kommer komma bilder.. Ska ha på mig en rosa/lila lång klänning! Och så ska jag göra uppsättning eller bara lockar, får se... Maria ska fixa mitt hår! Hon kommer vid 3. Iaf vet int vad jag ska göra tills dess men just nu sitter jag vid dator och ba chillchill! hihi... Puss!


Gud va gammal! :O
Minnen man alldri glömmeer!

Skolan, ny data moster och kusiner som kommer från sweich

Hej alla! Är på toppen humör just nu! Var ju i skolan som vanligt inget speciellt där! Men när jag kommer hem ser jag pappa hålla i en bärbar han ba här är din födelsedags present -.- HAHAHA fast än jag fyller år på december!
Men ändås blev jätta glad faktist! Bässsta pappa. Iaf, och nu sitter jag i köket och äter chocklad
 mums! Men idag är det en speciell dag för min moster och mina kusiner kommer från sweish! Dom  ska tydligen vara hos min andra moster och där kommer dom flesta av mina kusiner va där! Så det ska bli skojigt! Har ju inte sett dom nu i kanske 5-6 år! nåväll, nu vid 5 ska jag o pappa hämta mamma från jobbet och sen drar vi till stan för att köpa skor och kanske gå runt lite. Och sen drar vi till ksuiner!

Puss


Jag och Mariam, älskling!  Ha så kul utan mej ida på tjejkvällen :(

Hur många ska krossas, hur många hjärtan bräns, hur många ska såras, hur många hjärtan tänds






UNDERBAR! Min nya favvo! ♥

Min dag idag..

Hej alla! Kom precis utifrån! Drog ju ut vid 4, som sagt.. Mötte upp Talar och Sara och sen drog vi och köpte lite nötter, och sen mot plan! Luffade lite där och sen Kom Magdalena, Elma och Kristina också! Hade skit kul! Oförglömlig dag! Blev mycket skratt också! Och sen drog vi alla hem. Så det var min dag idag då :)
Men nu ska jag kolla om det finns lite godis att äta och sen ska jag kolla på tv lite.

Hejdå!


Jag och sara i plan..
Älskar dej bror!

Skoldagen

Hejsan! Varit i skolan och kom hem för en litenliten stund.. Hade idrott sista lektionen, vi spela fotboll med killarna, så det var kul. Men annars hände det inget speciellt. Sen drog jag hem med tjejerna och nu sitter jag här hemma vid datorn. Ska ut vid 4 med klasskamraterna och så ska jag kolla med Talar, Andrina och Maria om dom följer med.. Men aa tills dess ska jag chilla lite.
Puss!




MIN MAN!! Älskar dej! :*
(Togs idag)

Tråkigt väder, så stanna hemma hos Andrina..

Hej alla! Ja, rubriken talar! Skulle ut vid 4 med Mariam och tjejerna, men nej det börja regna! Så vad kan man göra ute då? Så Andrina undra om jag ville hem till henne, och klart jag ville det.. Skulle ändå vara hemma och ha det tråkigt.. Så jag och Maria drog dit. Hade inget o göra så Maria kladda lite på Andrinas hår, blev fint faktist, hon gjorde uppsättning (Stavning) Iaf, och sen Möblera vi om Andrinas rum som blev hur fint som helst! Skulle kolla på Screm 4 efteråt med dom men det krångla till sig i datorn! Så det får bli en annan dag.
Kom hem för en stund sen och ska se vad man kan äta, är skit hungrig...


En sådär fulful bild på mig..

Godmorning!

Godmorgon finisar! ♥
Vaknade vid 9 för att pappa som vanligt väckte mig! Han trodde att jag hade skola :( Och om jag vaknar så kan jag inte sova om, suck. Iaf, vet inte vad jag ska göra idag.. Vädret är inte på topp, men jag tror att det blir att gå ut med tjejerna ändå :D Sitter nu framför datan med min sköna morgonrock och dricker varm te! Gött! Och sen ska jag ladda ner musik till min mobil.
Men vi hörs sen när jag vet vad jag ska göra idag! Puss

Såhär ser jag ut när jag är nyvaken :(



FAIL BILDER.


Skön dag!

Hej alla! Allt bra med er? Själv mår jag skit bra! Har haft en jätte skön dag idag med Talar, Andrina och Sara! Alltså helt oförglömlig! Först drog vi till slotter och köpte gott och sen drog vi till plan, luffade lite grann och det det blev mycket skratt! Roligt roligt! Kom hem för en stund sen och så äter jag mat nu, hihi.
Imorn har vi studiedag så det blir väl skönt! Kan sitta framför tven extra, plus datan. Så nu ska jag sitta vid datorn och se vem som är social i chatten!

Puss


Välkommen till min "nya" blogg!

Hej alla där ute!
Det här är inte min första blogg. Jag har inte tagit bort min förra blogg, orka bara inte med den.. Men nu ska jag ha den hära. har bloggat där i snart ett år.
Många har undrat varför jag inte fortsätter att blogga på min första blogg och det är för att jag tröttnat på den och själva namnet. Så här får ni läsa om mitt ointressanta liv och mina dagar :) Vill ni checka in min förra blogg och se hur jag har det i mina vardagar för det mesta, så kan ni gå in här → http://baabyylovee.blogg.se/ Och om ni har några frågor så kan ni ställa dom här. Iaf, ska nu berätta om min dag nu.. Har varit i skolan som vanligt idag, hände inget speciellt. Vi hade bara halv studiedag, så slutade efter lunch! Nice. Sen efter skolan gick jag och Andrina hem till mig vi fixade min blogg där sen drog vi hem till henne och fortsatte med bloggen. Snart ska jag ut med mina klasskompisar Mariam, Kristina, Manuella och Sara sen följer kanske Talar också med. Snart vid 5 drar jag
Men ja, nu sitter vi framför datorn och snackar :)
Bloggar mer senare när jag är hemma.

Puss!


RSS 2.0