Gårdagens köp

(dålig bild) Mycket finare på.
-Från bikbok

Katastrof dag

Hejsan!
Skolan har vart katastrof! Ni anar inte.. Men skiteri det ärligt talat. Iaf. Ska vara hemma idag.
Bara tare lungt o så. Bloggar mer senare.
Puss
Bäbisor, en mysig dag hemma hos mig.

..

Jag föddes inte för din skull,
Och tänker därefter inte följa dina regler.
Tycker du inte om mig,
Så är det ditt problem, inte mitt.
Snackar du skit bakom min rygg,
Så kan du inte förvänta dig att jag ska vara ärlig mot dig.
Jag bryr mig inte om du inte gillar mitt utseende,
jag gör mig inte fin för din skull.
Du kan kalla mig vad du vill,
men tro mig, JAG VET REDAN VEM JAG ÄR.
Gå runt och skrik dina falska ord,
du bevisar bara hur låg och patetisk du är.
Gå runt o hitta på falska rykten,
men både du och jag vet vem det är som ljuger.
Jag behöver inte 500 vänner för att kallas populär,
JAG HAR MINA NÄRMASTE  OCH DET ÄR DOM JAG BARA BEHÖVER.

Fåt med en klänning hem!

Drog ju med pappa för att hämta mamma från jobbet, och ja. Jag övertalade pappa och svänga in med mig till bikbok. Så köpte han en sjukt fin klänning till mig, och två snygga nagellack. Klänningen har jag tänkt ha på min födelsedag ( som är om två veckor) Och på nyår. Så nu är det bara skor kvar! Fan, känner mej stressad. Fråga inte varför, jävla plugg.
Bild får ni imorn typ, orkar verkligen inte ta kort o greja. Sorry.
Orkar inte plugga just nu. Ufft.

Dålig uppdatering.

Hallå! Har inte bloggat på ett litet tag nu! Orkar inte.. Iaf, de senaste dagarna då jag inte bloggat har jag umgåtts med Talar och Sara ba.. Var bland annat i stan o såg Chrs medina och hade askul. Och sen spenderat dagarna hemma hos mig och haft det fett kul! Underbara tjejor! Iaf.. Var i skolan idag, och ORMAR finns det massor.. Känn dej träffad. FALSK. Men ska inte ta upp mer här på bloggen. Ska snart åka med pappa för att hämta mamma från jobbet. Bloggar mera senare. :)
lite bilder från stan:




Meeeeedina, undebrar röst!

Fick mede mig den här sjortan från stan också.


Fråga inte.


Hos kusin

Sitter hos kusiner just nu, bloggar mer om min dag när jag är hemma.


Skön dag!

Ååååhh har haft en underbar dag med de underbaraste! Kan inte förklara hur roligt jag haft det med Sara och Talar idag! De kom vid 4 och drog vid 9, tiden gick väldigt snabbt! Vi prata om allt möjligt! Från vänner till killar till förhållande och inget vi glömmde o prata om! Men det var riktigt skönt iaf. Sara skulle sova över här, men det blev inte av.. Iaf, imorn blir det att se Chris Medina! Med Talar och Sara. Så det blir kul! Längtar.... Men ska vänta på att håret ska torkas nu och sen plattar jag det.
Godnatt!


Älskar er bejbisor!

Sitter med Sara och Talar

Sitter med Talar och Sara hemma hos mig, bloggar mer senare!

Handlat

Hej blogg! Blev inte att dra till skärrissss men därimot att åka å handla -.- inte direkt kul, fast hällre det ä att vara hemma o ruttna.. Kom hem nyligen, var bla i wilys (stav), sko punkten och ö&b..
Senare idag kommer Talar och Sara till mig, kul ska det bli! Länge sen vi tre var..
De kommer hit vid 3, 4..... Så tills dess sitter jag vid datorn :)




TIDEEEEEEER

Godmorgon!

Godmorgon babes! Har ni sovit gott? Hoppas det.. Iaf, äntligen är det fucking lördag! men vet inte vad jag ska hitta på -.- Pappa är hemma från jobbet idag så ska kolla om vi kan åka till skäris eller nåt... Jag vet redan vad han ska svara på det :( Men jag och mamma ska försöka bomba han hihi :)
Om inte vi åker nånstans ida så ska jag kolla mä tjejorna.
Puss så länge!

Fredagsmys

Hallå sötisar! Har haft en skön dag med tjejorna, Maria, Celine, Andrina och Talar.. Först,,, Kom Andrina och Celine förbi mig, tog på mig och sen drog vi till Talar och vänta på att hon skulle fixa sig.. Sen drog vi till slotter och köpte gottigott, och sen raka vägen hem till mig. Vi satt ii mitt rum o hade as kul! En dag värd att minnas! De drog för en stund sen.. Vi planera även vår söndag! Vi ska dra till stan för att kolla på chris medina (ni vet han som sjunger) -.- Han kommer vara vi kringland (trorja) Vid halv 1, så va där för det kommer jag... Iaf, har fåt ett brev för att mina skolfoton är framme, så ska se när jaag kan hämta dom fotona också.. MEn ska sitta vid datorn nu. Hoppas nni har haft en skön fredag, för det har jag! Muah!


Åååååh sommar! Sara, Talar, kommer ni ihåg? Skönast minnerna med er! :*

UTTRÅKAD!

Sitter vid datorn och inget nytt finns -.-
Slutade tidigt idag eftersom Franskan hade vi inte, alltså sista lektionen... Men stanna kvar i sten hallen med alla o hade kul... Sen fick jag sällskap hem av Andrina. Har tid hos vårdc exakt om 5 minuter men orkar i inte dra..
Idag, så blir det att kanske dra ut med tjejerna, Celine har också kommit till ronna idag så det blir kul.
Antinge så kommer dom tjejorna hem till mig eller så drar vi ut.
Men har inte lust att gå ut i den kylan, plus så äre redan mörkt -.- Så vi får se vad vi hittar på. Kanske drar till lokalen också o sitter där o myser, men vi stökar bara ner så mamma tillåter inte lägre att vi ska dra dit, men värt ett försök :) ?
vi ses, pussisor!
FASTNAT!

Skolaan

Haalå! Varit i skolan idag, och det var kul! Fick sen sällskap hem av Andrina och Talar..
Mer da? Vet inte mer vad jag ska skriva mera.. -.-
Men ska sitta vid datorn och pumpa musik lita da..

Skoldagen, och sen till sko o hämta mamma från jobbet!

Hallåååå där!
Idag, en vanlig skoldag, kan man säga.. Hade hörförståelseprov på engelskan, och den sög boktavligt talat.. Gick skit för mej! Hatar hör skit. Iaf, sen efter skolan satt jag, tjejerna, och killarna kvar i skolan och hade kul :) Kom hem, åt, kolla på tv och sen åkte jag och pappa för att hämta mamma från jobbet. Tog också en runda till Sko, och kapphal.. Fick med mig ett par sockor som jag är kär i !
Orkar tyvärr inte lägga upp bild på dom, lat -.-
Men just nu da, väntar på att popcornet ska bli och sen blir det att kolla på friends whit benefits... Gammal kanske? Men har alltid velat kolla på den, fast har inte haft lust, så äntligen ska jag kolla på den................... Själv :(

Hemma

Är nu hemma efter att varit hos kusinerna.. Fika o hade kul, och nu så ska jag platta håret min och sen blire att välja kläder till skolan :)


Bejbisoor!

Tårarna rinner, känslorna brinner. Fuck alla minnen som aldrig försviner


Förlåt!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har inget å skriva om, och igår hade jag typ inte tid med bloggen, först vakna jag vid 10 och sen vid 1 kom Mariella till mig..Fixa hennes hår för att hon skulle på förlovning, och sen drog hon hem.. Efter hon drog hem drog jag till Farbror, där vissa av pappas sida var där. Sen vid 6 åkte jag och familjen hem.. Då kom mina tre små kusiner hem till oss, för att sova över... Eftersom deras förldrar hade förlovnings fest.. Så från 6 till gud vet till vilken tid, har jag spenderat dagen med den här gull ungen...
Och idag då? Vakna vid 8 av att ungarna springer runt i huset.. Katastrof! Och sen Åkte vi hem till dom småttingarna. Och så nu sitter jag här med Mariella och ska snart kolla på alla twilight filmer imför breaking down, om ni fattar?
Sen så blir det aprach till lunch :thumup:
Vet inte när jag kommer hem, men om det inte blir sent så kanske jag hinner blogga :)

Linaaaa tidernaaa!

Äääär så jävla saknade! :(





















BÄSTA TIDERNAA! :*

Vad kan man säga?

Hallå! Skolan vart jävla seg och skämmig! Har fåt nån jävla munsår som har spridist och jag ser helt pippad ut! Anyway, när jag slutade så stanna ja, Elma och sara älsklingorna kvar i skolan! Typ till 4, o sen fick jag sällskap hem av Andrina.. Drog också till Vårcentralen och så fick jag remis (stav) Så mamma har gått till stan för att hämta min salva och tablet.. Men nu ska jag chila iväg till vardagsrummet för att kolla klart teenmom 2, och sen så ska man försöka plugga...
Puuuusss


Mina fjortis tider :(









Dålig uppdatering..

..Och förlåt för det, men jag har inte gjort något speciellt idag och igår.. Det som händer just nu, eller aa vardagarna (Stav?) Är bara att jag går till skolan, som vanligt och sen drar jag hem, äter och sover......  Det är så intressant visst! Jag vet inte heller vad jag ska blogga om ignt? Iaf, sitter nu vid datorn och snackar med Andrina i lur..Och hon pluggar jani.......


Ufft har så tråkiiiigt!
Hejdåå :(


HAAHAHAHAHAHAHAHAHAH


Hallå där...

..Vad gör ni? Själv sitter ja vid datoton o lyssnar på musik, o tråkar... Idag, har jag vart i skolan, som vart väldigt segt. Därefter har jag bara suttit vid datorn o kollat på startsidan i facebook, fast än inget nytt kommer fram -.-
Och så ska jag fortsätta med det nu.....


SÅ JÄVLA SÖTA!

Kollaaaa! Ni kommer inte ångra er, skit sööööt!





Min dag.

Hallå! Min dag har sätt ut såhär: Vakna, åt, datorn, tv:en och sen vid 4 drog jag hem till Talar o vänta på att hon skulle fixa sig, o sen tog vi en liten runda till plan, fan va kallt det var! Så därefter drog vi hem o snacka massa, och så prata vi om min födelsedagsfest som är om en månad -.- Iaf, sen drog hon hem, o vi fick gäster (mammas kompisar) En av dom fixa om min päls, som var från faild till perfekt! Dom drog hem precis.. Ska sitta vid datorn nu och senare lägga mig. GODNATT! :*


OFÖRGLÖMLIG FEST!!!

Godmorgon på er! Ska berätta nu om igår kväll. Hade askul! Asså ni anar inte, Satt inte en sekund, bara dansa, alla dansa o hade kul! Kom hem rätt sent.. Men nu får bilderna ta över hur kul vi hade, OFÖRGLÖMLIGT!
GRATTIS IGEN MIN ÄLSKLING! Kommer komma mer bilder, när jag får tag på dom.



GRATTIS HABIBI MIN! <3 ÄLSKARE DEJ

























KNAAAAAAAAS















HAHAHAHAHAHAHAAHHA :')







KAOOOOOOOOOS




Knappt början ;) Men ni kmr få mera..

Hemma

Hej allihopa! Drog ju till lokalen med tjejerna, fixa o greja lite.. För marias födelsedagsfest, och sen drog vi alla hem.
Har tråkigt just nu, och vet inte vad jag ska göra, ska kolla men kusin elr nån..

FIESTA!

Godmorgon bloggen! Vaknade precis, och har en sån jävla huvudvärk.. Anywaw, idag blir det fest, Marias födelsedag, som vi ska fira. Tror jag ska till sko med Andrina innan festen börjar. Men får se.. Ska nu försöka sova litetill, fast än jag vet att jag inte kan göra det, men -,-


Ny header o design.

Som ni ser så har jag skaffat en ny header och design, sj så blev den ok, blev nöjd med designen men inte headern, igentligen så skulle det bara vara en bild, men ja den blev som den blev. :) Vad tycks?

Iaf, ska bäretta vad jag har gjort efter jag kom från skolan.. Drog ju till Andrina, där var jag med min mamma. Satt vid datorn, och fixa headern o sånt, och sen vänta ja på att Andrina skulle fixa sig så vi kunde dra till Elias fest, som var i "min" lokal, han hade födelsedagsfest, så jag o Andrina gick o gratta han. Där träffa vi massor med skönt folk, var där i nästan en halv timma och sen drog jag och Andrina hem igen. Så nu är jag hemma. Ska in i duschen snart, men först så ska jag kolla in min händelsetr i facbook.
PUSS


Gå inte runt & sprid rykten. Det säger mer om dig än om mig!

Hejsan! Skolan, idag. Så jävla segt, känndes det som.. Men iaf, kom hem med Maria. Och nu sitter jag och äter. Sen drar jag och Mamma till Srädderi, för att fixa till pälsen min, blev inte så nöjd. Sen drar vi hem till Andrina. Ska Också hjälpa till min älskling maria med att fixa lokalen, för hon har födelsefest imorn! Är så taggad! ;)

Redovisning imorn...

.. Och det går skit för mig, helt ärligt. Ska skriva om en sport, och jag valde tennis. Sitter nu med värta papper o penna och försööker lista ut vad jag ska skriva om tennis.
Annar, så har det inte hänt så mycket, Skolan, och sen hem till Andrina.Skoldagen varf skön. Hade kul, och mycket garv blev det. Sen hemma hos Andrina, satt vi datorn.

Men ska försöka hitta på nåt nu om tennis till imorn, önska mig lycka till! :)
PUSS


OM JAG HAR TRÅKIGT? JA.




PÄLSEN KLAR - LOKALEN

Hallå sötisar! Kom precis hem från lokalen, innan jag Maria, och Talar drog dit, drog vi med pappa och hämta pälsen, som sagt. Blev inte nöjd men OK blev det.. Va vi gjorde i lokalen? Inget speciellt, snacka dansa och allt möjligt!

(NI BORDE SKRIVA GRATTIS TILL MIG)

Tisdag 8 november kl 16.00

hej alla! kom från skolan för en stund sen, skoldagen var skön, men hade en sån jävla huvudvärk o damp på alla! (Förlåt till dom jag har varit dampig mot) Men min dag är här, om man ska säga så -.- Fyfaaan va äckliiigt :'(
Iaf ska dra nu med talar till skrädderi och hämta min päls, skulle gjort det igår men den blev inte klar, så idag hoppas jag på att få den hem!
Ska bara ta på mig nu och sen drar jag.

Boooorinnng!

Gissa om jag har tråkigt?! JO, jag har det! Vad jag ska göra framöver tills jag ska sova, jo ska vänta på att
Storasyrianskafetabröllop ska börja, den börjar 9 i kanal 3.. Tills dess så ska jag sitta vid datorn o pumpa musik!

OM DEN HAR FASTNAT? JA DEN HAR DET!

Skoldagen, och sen: Hämta pälsen hem, och gå till vårscentralen.

Hallå där!  Kom precis hem från skolan, jo skoldagen har vart hur seg som helst!
Idag, eller snart så sk ajag gå ner till vårdcentralen med Andrina, och sen ska vi till skrädderi (stav) För att hämta min päls till jackan! Efter de får vi se vad som händer, blir hemma hos mig tror jag...
Sommar 11!

liza här

Hallå liza härr, just nu plattar jag dianas hår o snart ska vi kolla på  akward! Vi hörs!

DIANA OCH LIZA HÄR BITCHES!

SO DONT FUCK WHIT US! Haa shabbab de antar kriminell här. MuckA INTE MED ANTAR HAA annars komemr med min toffla. Iaf diana sitter o sitter o sitter o pillar med sin navel. Iafall de skola imorron och jag kommer spy o spy o spy. Diana märkte nu att fingret luktar, pga naveln. SHABBAAABABABBAABABABAB...jag ska berätta lite om min dag. eee shabbab lyssna idag jag vaknade o sen åt marabou daim choklad till frukost ee o sen jag kollade på tv, jag kollade awkvard ee o sen började kim kardashian ee o sen min pappa gjorde falafel med sallad o bröd o skit ee o sen diana ringde mej o sa kom hit o nu sitter jag ee kan ni..ee o nu vi sitter här o hjälper varandra att peta i naveln acch vad  de luktarrr...ee o snart vi ska be för att våra ögon har blivit saddam, visste ni att bin laladin var min darfar...ee mohammed mohimid bil sakata kom in i bilden och han o diana gifte sig och fick barn som liknade braka oboma. hallå shabbbabkebab vet ni att jag kan flytande kinesiska? kolla: shung cin cin can guru pusiskata koti koti koti kata kötöt kokohuree...piska mume hara bule kottii ha.. Kolla shabab jag kan en ramsa! Lyssna, to ta tota totatota intel ebnel charmotna! AHAHHAHA toatatatatattatt.... Kolla shabababababab, jalla shabbab ni får lyssna mer på mig igen i nästa inlägg, jag ska gå o pilla på min kille nu o diana ska hjälpa mej,shabababababababsmamamamamamamama koti koti kotaaaaa ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHHHHH ACH!!
JALLA  DIN JÄVLA SNÅLA TURSHI PURTCH! DIN JÄVLA PIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTCCCH

GÅRDAGEN OCH IDAG

IDAG: Godmorgon sunshines! Vakna 10 utav att min mamma tvinga upp mig. Från dess har jag bara suttit vid datorn och kollat tv, Sen har jag duschat. Vet inte vad ja ska göra idag.. Antinge kommer sara o mariam till mig (Ska kolla med liza också) Och sen hittar vi på nåt, eller så får dagen komma som den komma..

IGÅR: Igår, Vakna, chilla, och sen vid 3 kom Mariam och Sara till mig.. Vi fixa oss och sen drog vi till elmas födelsedag! Vi kollade fört på film, Mady lane (tror jag den heter) Iaf, den var grym, fast sluta dåligt. Drog hem lite tidigare, typ vid 7 för att hade kusiner hemma, farbröderna och deras familjer, De drog hem väldigt sent så hann inte blogga..

Ni ska få bilder från födelsedagen, men väntar bara på att Maria och Mariam ska ladda ner de från deras bloggar så tar jag de också.


De finaste


Min dag:

Jo den börja såhär, Vakna tog på mig och drog snabbt hem till Andrina för att lämna en tröja till henne. Sen drog hem, fixa mig för att möta min kk! Haha, Asså gud vad roligt jag har hafft det idag,Träffa också på Elma och Magdalena. Senare satt vi med Gabi L. Kul hade vi det, Och Andrina: JO HAN SKA TA DIG TILL BALEN MED HAN, MOHHAHAHAHAHA, OCH TALAR EN SAK, KRIGET ÄR INTE ÖVER! VÄNTA TILLS SKOLAN BÖRJAR! MOHAHAHAHAHAHAHA!
Jo ni som undrar vad jag menar med det jag skrev, det är att.. Jo såhär liggere till, TALAR OCH ANDRINA, Gick till en kille i min klass o sa, du ska bjuda den här tjejen till balen o grejer! TRO MIG MIN HÄMND KOMMER PÅ ER! Iaf, ska nu till mitt. Efter en lång och skön dag med Liza och Gabi, Fick jag sällskap hem av Talar och Andrina.
Och nu sitter hemma, och är helt galen arg på Andrina och Talar, Ska tänka vad jag ska göra med Talar, för nu är jag klar med Andrina...

PUSS

Spenderat dagen med denhär sötnosen!

NEXT EN VARM DUSCH

Hallåå! Hur mår ni? Själv mår jag jävlit bra faktist. Men ska gå till mitt nu. Idag, först kom Maria hem till mig, vid tolv. Satt o snacka o grejer, och sen laga vi en sjuk god maträtt! Ich, Lyckad blev det! Men det blev kaos,vet nu framöver att jag o maria INTE ska lag mat tillsammans, haha ;) Orkar inte ladda upp bilderna från dagen. Iaf, lite senare fick vi sällskap av Talar och Andrina. Hade skit kul! Sen drog vi ut o larva oss, Kom hem för en liten stund sen.
Framöver, eller rent sagt nu. Ska jag ta en varm dusch och sen hoppa in i soffan o kolla på tv! :)

PUSS


ONSDAG

Min dag har börjat dåligt, jävligt dåligt. Och kommer säkert att fortsätta vara dålig?
Men hoppas inte.
Just nu sitter jag i vardagsrummet med min laptop och tråkar.
Dagen är inte bestämd än, så jag vet inte vad som händer.

Det jag har lärt mig idag, är att man aldrig ska ha nära vänner.
Även fast man behöver dom.
Det finns alltid ett slut.
Vet ni, gud är bäst!
Han kommer aldrig svika mig.
Eller lämna mig.
Det vet jag.


Bättre ensam än i dåligt sällskap.

Hemma

Sitter nu hemma med Maria, Talar och Andrina och försöker o snacka. MEN inget kommer ut. -.-

Finns inte längre.

Förut, så kunde jag inte vara utan dej. Men nu, är det en helt annan grej. Du förstår inte hur jag känner, och jag förstår inte hur du känner. Jag vet inte vad du gör nu, gjorde igår, eller för en vecka sedan. Jag vet inte vad som händer i ditt liv, som jag visste för typ ett halvt år sedan.

Det var då allt hände. Vi fick två tjejer in i vår vänskap. Det var då min och din vänskap tog slut.
Eller rent sagt, börja splittrats. Vi blev tillsammans fyra tjejer, som njöt vårt liv tillsammans. Och det varade i kanske ett halv år. Ett halv år senare, det vill säga nu. Så har jag splittrats från er. Varför vet jag inte, men det känns så.

Jag vet inte om det här känns rätt, att jag går ifrån er, men det är så jag känner mig. Att ni har gått ur mitt liv, TOTALT. Följer hjärtat. Vi som var syskon, borde ju aldrig hända såhär mellan oss. VARFÖR har det blivit så, och att jag känner så?

Det kanske inte var äkta vänskap? Eller det känndes inte så i ett halvtjävlaår . Men sen, eller nu. så är jag en vägg för er.  Så känner jag det.

Jag skriver nu ifrån mitt hjärta, även fast det är lite av mitt "privatliv". Det är så jag känner mej just nu.


Alltså, vi, vi 4 tjejer vet allt om varandra, EXAKT allt om varandra. Vi vet när vi är ledsna, arga, glada, nervösa, kära osv..

Och hur det har hänt just vår vänskap vet jag inte. Ni tänker säkert nu "vad är det hon snackar om, det har inte hänt nåt i vårt vänskap" Men jo, det är så jag känner och tänker! Vi har splittsrat, eller rent sagt så har jag splittsrat från er.

Alltså, det jag vill komma fram till... Är att jag inte tror vi kommer bli som förut. Även fast det var vi for life.
Vi som hade tänkt att vi i framtiden o blablabla.
Men nej, så tror jag det inte blir igen. Jag tror inte att jag kommer "Tillbaka" till er. Eller om vår vänskap ändrats så ja. Men det tror jag inte. Varför? Jo, för att jag är en vägg i deras/era ögon just nu.

Men vill inte ta det för djupt in här i bloggen så ska sluta nu.

Ni vet vem ni är. 3 söta tjejer. NI, idag, imorgon, föralltid. Trodde det skulle vara så med mig och er också men nej, hade fel. NU ÄR NI TRE.

Less på vänkap! Det säg att all vänskap har ett slut. Och det kanske är slutet i vårt. Och det hoppas jag absolut inte på.



:(

Hej söta! Vad har jag gjort idag? Jo, jag har varit hemma o ruttnat. Hade tid hos ortoped, IGEN. Fick inlägg under foten, äntligen! Känns lite konstigt, men kommer vänja mig. Hoppas jag. Iaf, käka också ute med pappa :)
Sitter nu hemma och ska nog lägga mig in i sängen och bara tänka på minnen, och FÖRSÖKA glömma bort exakt ALLT. Ta bort alla bilder med er ur mitt huve, och inte tänka på er alls. Om jag kan göra det, svårt o glömma bort just ER men ska försöka, och hoppas ni går ur mitt liv föralljävlatid. Vill inte ha nåt med folket o göra. Less på livet. :(
FML


VRF LEKER DIANA MED INSTÄLLNINGAR?!

JO, när diana kollar inställningar och är trött på sin design, trycker hon på nått, och piffffffff så är min design borta! VAD HAR JAG GJORT?! Kan inte ändra det nu, för vet inte hur jag gör.. Men ska försöka ta hjälp av Amanda.

:(

RSS 2.0